Go4Panda je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2016. Osredotočeni smo na dve različni, a z vidika globalne digitalizacije, zelo podobni dejavnosti:

  • svetujemo na področju brezpapirnega poslovanja, znanje in izkušnje pridobivamo v dolgoletnem nabiranju izkušenj v tej branži,
  • s pametnimi rešitami za domove, pa smo znanje v uporabnem računalništvu nadgradili in poslovnim ter tudi privatnim osebam nudimo rešitve za avtomatizacijo domov.

Postati želimo zaupanja vreden partner na področju digitalizacije bivanja in poslovanja.

mag. Damjana Pirnar

Po izobrazbi magistrica znanosti ekonomskih ved, a že od prvega delovnega dne predana svetu digitalizacije poslovanja. Večletne izkušnje iz IT področja in poslovanja večjih ter manjših podjetij, so osnova za izbiro najbolj učinkovitih orodij za izboljšanje poslovanja. Strokovno usposobljena na področju ZVDAGA in ISO standardov 9001 ter 27001.

Peter Verščaj

Usmerjen k rezultatom z dobro mešanico IT znanja in vodstvenih izkušenj, ki so vedno dobra podlaga za postavljanje učinkovitih strategij poslovanja. Dobro poznavanje informacijskih izzivov in poslovnih zahtev tako z vidika ponudnika kot tudi z vidika uporabnika IT storitev. Strokovno usposobljen na področju ZVDAGA in ISO standardov 9001 ter 27001.