Objavil(-a) Damjana Pirnar / Prispevki / 0 Komentarjev

Uspešno smo zaključili projekt priprave Notranjih pravil na Državnem odvetništvu

Decembra smo s srečanjem z ministrico za pravosodje, dr. Dominiko Švarc Pipan slavnostno zaključili pripravo lastnih Notranjih pravil na Državnem odvetništvu Republike Slovenije. Notranja pravila so predstavljala del širšega projekta digitalizacije poslovanja, ki ga je vodil Telekom Slovenije. V Go4Panda smo ponosni, da smo lahko dodali svoj pečat k mozaiku tako pomembne pridobitve Državnega odvetništva.

Generalna državna odvetnica dr. Ana Kerševan je v svojem nagovoru izpostavila izjemno predanost projektu, ki ga je med intenzivnim delovnim procesom izkazovala celotna delovna skupina Državnega odvetništva Republike Slovenije, in izvrstno sodelovanje z Ministrstvom za pravosodje.

Ministrica za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan je izrazila zadovoljstvo ob uspešnem zaključku ambicioznega projekta v manj kot enem letu. Čestitkam se je pridružil tudi direktor Prodaje poslovni trg, Telekom Slovenije, Primož Kučič. 

Novi sistem, ki je tekom izvedbe prevzel novo ime Feniks, predstavlja sodobno, varno, modularno in uporabniško prijazno rešitev za podporo vodenja dokumentarnega gradiva in nadzora poslovnih procesov na Državnem odvetništvu Republike Slovenije.

Celotni prispevek si lahko ogledate tukaj.